Informatieavond groep 7 & 8 2019-2020

Informatieavond voor leerlingen van groep 7 & 8 met hun ouders/verzorgers. Basisschoolleerkrachten zijn ook van harte welkom.

De informatieavond begint om 19.00 uur en duurt tot circa 20.30 uur. Tijdens deze avond worden jij en jouw ouder(s)/verzorger(s) meegenomen in de wereld van ZuidWest. De school waar je leert door te doen. Waar je wordt begeleid door zeer betrokken medewerkers in een veilige omgeving. Waar je jouw talenten en persoonlijke doelen kunt ontwikkelen met je laptop als hulpmiddel. Je gaat naar huis met een goed beeld van de school en wat wij daarbinnen doen.

Tijdens deze informatieavond is er voor jou en jouw ouder(s)/verzorger(s) een apart programma. Jij gaat direct bij binnenkomst onder begeleiding van een docent naar een klaslokaal en jouw ouder(s)/verzorger(s) worden ontvangen in de aula.

In de aula krijgen zij om 19.00 uur een algemene presentatie over Het Hooghuis ZuidWest, aansluitend is er voor jouw ouder(s)/verzorger(s) voldoende tijd ingepland om vragen te stellen over specifieke onderwerpen zoals sportklas, aanmelden, Talententijd, ondersteuning, flexibele brugperiode en dergelijke. Daarnaast is er voor hen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de school.

Ook jij krijgt een korte presentatie over Het Hooghuis ZuidWest in het klaslokaal waar je met andere (toekomstige) leerlingen onder begeleiding van een docent allerlei leuke activiteiten doet. Rond 20.30 uur word je door jouw ouder(s)/ verzorgers in het lokaal opgehaald om samen met hen naar huis te gaan.

Let op: deze informatieavond vindt plaats in gebouw Zuid.

De Ruivert 5, 5342CM OSS

 

Meld je hier aan

Datum

26 november 2019
Expired!

Tijd

19:00 - 20:30
Categorie