Proeflessen 14 december 2022

Woensdag 14 december 2022, van 14:00-16.00 uur

Let op: de aanmelding voor deze datum/proefles is GESLOTEN

Beste jongens en meisjes,

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de proeflessen op woensdag 14 december a.s. op Het Hooghuis, locatie ZuidWest. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Je schrijft je in door dit formulier in te vullen.

Welke proeflessen zijn er:

De Jonge Ondernemer

Ben je geïnteresseerd in kopen en verkopen, heb je een handelsgeest, vind je het leuk om met klanten om te gaan? Zie je mogelijkheden waar anderen problemen zien? Ben je bereid om te leren en ervaring op te doen? Dan ben jij een mogelijke Jonge Ondernemer en is deze proefles iets voor jou.

Sport

Vind je het leuk om te sporten, dan zit je bij deze proefles goed. Je krijgt informatie over Talententijd Sport en er wordt uitgelegd wat de Sportklas in leerjaar 1 en 2 op Het Hooghuis ZuidWest inhoudt. Daarna zal er in de zaal gesport worden, een leuke activiteit waarbij je een goed beeld krijgt wat we doen met Sport op Zuidwest. Neem sportkleding en binnengymschoenen mee.

Theater

Hou jij van spelen, acteren, een beetje iemand anders zijn, voor een groep staan of vind je dat juist spannend? Tijdens de ‘podiumles’ maak je kennis met het theater van West. Op het toneel natuurlijk. Vind je het spannend? Dat geeft niks, we gaan er iets leuks van maken. Trek makkelijke kleren aan.

Creativiteit

Bij de proefles Creatief is het niet belangrijk om goed te kunnen boetseren, tekenen of schilderen. Wat belangrijk is, is dat je enthousiast bent, creatief kunt denken, leuke ideeën hebt voor de opdracht die jij krijgt. Na de proefles neem je jouw eigen mooie werkstuk mee naar huis.

Koken & bakken

Ben jij creatief en enthousiast? Heb jij altijd al een keer willen weten hoe het is om in een bakkerij of keuken te werken? Volg dan deze proefles en voel je een topchef voor één dag!

Groen

Groen moet je doen! Hou je van buiten zijn, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en ben je bereid om voor mensen, dieren en planten te zorgen? Kom dan naar de proefles Groen. We gaan verschillende kleine opdrachtjes doen die met de verzorging van mens, dier en plant te maken hebben.

Zorg en Welzijn

We laten je kennismaken met een aantal activiteiten waarbij je een goed beeld krijgt wat we doen bij Zorg en welzijn. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van een baby, bieden van eerste hulp, verzorgen van haren en nagels, koken en bakken. Lijkt je dat leuk? Schrijf je dan in voor deze proefles, wij verwelkomen je graag.

Techniek

Ben je nieuwsgierig, vind je het leuk om iets te maken, te ontwerpen, uit te proberen of ben je opzoek naar uitdaging? Lijkt het je leuk om te werken met allerlei gereedschappen, nieuwe technologieën zoals de HoloLens, VR-bril, 3D printer, lasersnijder en geautomatiseerde machines, dan zou Techniek iets voor jou kunnen zijn.

Succes met het maken van een keuze uit al deze leuke proeflessen en tot ziens!

Let op: de aanmelding voor deze datum/proefles is GESLOTEN

Datum

14 december 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00
Categorie