Proeflessen 2020-2021

Woensdag 9 december 2020 14:00-16.30 uur
Maandag 8 februari 2021 14:00-16.30 uur

Wil je eens meemaken hoe het er écht aan toe gaat op Het Hooghuis ZuidWest? Kom dan met je klasgenoten naar de proeflessen op onze school. Tijdens de proeflessen ga je twee verschillende lessen volgen.

Beste jongens en meisjes,

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de proeflessen op Het Hooghuis, locatie ZuidWest. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

Je schrijft je in door onderstaand formulier in te vullen.

LET OP:

  • Je maakt drie keuzes voor twee proeflessen. Meestal kun je bij de proeflessen van jouw voorkeur terecht. Heel soms word je ingedeeld bij je tweede keuze.
  • Als je op woensdag 9 december a.s. er niet bij kunt zijn, kun je je ook alvast aanmelden voor de proefles van maandag 8 februari’21. De inhoud van deze proeflessen is hetzelfde als die van de proeflessen in december.
  • Uitzondering hierop is de proefles Sport en Techniek. Deze proefles vindt alleen plaats op 9 december a.s. en vervalt op 8 februari’21. Hiervoor in de plaats kun je kiezen voor ‘Proef de Sportklas’ of ‘Proef de Technieklas’. Als je hier interesse in hebt, dan kun je je nu ook al aanmelden voor deze specifieke proeflessen op maandag 8 februari 2021.

Welke proeflessen zijn er:

De Jonge Ondernemer

Ben je geïnteresseerd in kopen en verkopen, heb je een handelsgeest, vind je het leuk om met klanten om te gaan? Zie je mogelijkheden waar anderen problemen zien? Ben je bereid om te leren en ervaring op te doen? Dan ben jij een mogelijke Jonge Ondernemer en is deze proefles iets voor jou.

Sport

Vind je het leuk om te sporten, dan zit je bij deze proefles goed.
Je krijgt informatie over Talententijd Sport en er wordt uitgelegd wat de Sportklas in leerjaar 1 en 2 op Het Hooghuis ZuidWest inhoudt. Daarna zal er in de zaal gesport worden, een leuke activiteit waarbij je een goed beeld krijgt wat we doen met Sport op Zuidwest. Neem sportkleding en binnen gymschoenen mee.

Theater

Hou jij van spelen, acteren, een beetje iemand anders zijn, voor een groep staan of vind je dat juist spannend? Tijdens de ‘podiumles’ maak je kennis met het theater van West. Op het toneel natuurlijk. Vind je het spannend? Dat geeft niks, we gaan er iets leuks van maken. Trek makkelijke kleren aan.

Creativiteit

Bij de proefles Creatief is het niet belangrijk om goed te kunnen boetseren, tekenen of schilderen. Wat belangrijk is, is dat je enthousiast bent, creatief kunt denken, leuke ideeën hebt voor de opdracht die jij krijgt. Na de proefles neem je jouw eigen mooie werkstuk mee naar huis.

Koken & bakken

Ben jij creatief en enthousiast? Heb jij altijd al een keer willen weten hoe het is om in een bakkerij of keuken te werken? Volg dan deze proefles en voel je een topchef voor één dag!

Groen

Groen moet je doen. Hou je van buiten zijn, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en ben je bereid om voor mensen, dieren en planten te zorgen? Kom dan naar de proefles Groen. We gaan verschillende kleine opdrachtjes doen die met de verzorging van mens, dier en plant te maken hebben.

Haarverzorging & make-up

Vind je het fijn om voor mensen te zorgen of om mensen mooi te maken? Dan is deze proefles iets voor jou. Je gaat in deze les kennis maken met beroepen in de uiterlijke verzorging zoals kapper of schoonheidsspecialiste. Je mag hierbij zelf een kleine behandeling gaan doen, bijvoorbeeld krullen, stylen, vlechten of nagels lakken.

Techniek

Ben je nieuwsgierig, vind je het leuk om iets met je handen te maken, te ontwerpen, uit te proberen en uit te zoeken? Kun je logisch redeneren, heb je ruimtelijk inzicht en lijkt het je leuk om te werken met allerlei gereedschappen en (geautomatiseerde) machines, dan zou Techniek iets voor jou kunnen zijn.

Succes met het maken van een keuze uit al deze leuke proeflessen!

Tot ziens!

 

Aanmelden

Stap 1 van 2
De volgende gegevens verzamelen wij alleen voor het registreren van je aanwezigheid en voor gebruik bij noodgevallen. Deze gegevens zullen we niet gebruiken voor commerciële doeleinden.

Datum

9 december 2020 - 8 februari 2021

Tijd

14:00
Categorie