Proefles 10 februari 2020

Maandag 10 februari 2020 14:00-16.30 uur 

Wil je eens meemaken hoe het er écht aan toe gaat op Het Hooghuis ZuidWest? Kom dan met je klasgenoten naar de proeflessen op onze school. Tijdens de proeflessen ga je twee verschillende lessen volgen.

Beste jongens en meisjes,

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de proeflessen op maandag 10 februari’20. op Het Hooghuis, locatie ZuidWest. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

Je schrijft je in door dit formulier in te vullen. Je kunt je aanmelden tot zondag 2 febr. om 24.00 uur.

LET OP:

  • Je maakt drie keuzes voor twee proeflessen. Meestal kun je bij de proeflessen van jouw voorkeur terecht. Heel soms word je ingedeeld bij je tweede keuze.
  • De inhoud van deze proeflessen is hetzelfde als die van de proeflessen in december’19.
  • Als je kiest voor de kennismakingsmiddag van de Sportklas, dan hoef je maar één keuze aan te kruisen. Dit programma duurt namelijk de hele middag. Er is geen ruimte om op deze middag nog een andere proefles te volgen.
  • Voor de ouders is er deze middag van 14:00 tot 15:00 uur een informatiebijeenkomst over de Sportklas. Na afloop van deze presentatie worden de ouders in de gelegenheid gesteld om te gaan kijken naar hun zoon/dochter in de sporthal

Welke proeflessen zijn er:

De Jonge Ondernemer

Ben je geïnteresseerd in kopen en verkopen, heb je een handelsgeest, vind je het leuk om met klanten om te gaan? Zie je mogelijkheden waar anderen problemen zien? Ben je bereid om te leren en ervaring op te doen? Dan ben jij een mogelijke Jonge Ondernemer en is deze proefles iets voor jou.

Kenningsmakingsmiddag Sportklas

Wat we tijdens deze middag allemaal gaan doen is nog een verrassing. Samen met andere deelnemers gaan we een paar uur lekker sporten. Hopelijk kunnen we jou een fijne actieve sportmiddag bezorgen. Voor alle duidelijkheid het is een sportmiddag en geen selectiemiddag. Deze kennismakingsmiddag vindt plaats in gebouw Zuid! Neem sportkleding en binnengymschoenen mee.

Theater

Hou jij van spelen, acteren, een beetje iemand anders zijn, voor een groep staan of vind je dat juist spannend? Tijdens de ‘podiumles’ maak je kennis met het theater van West. Op het toneel natuurlijk. Vind je het spannend? Dat geeft niks, we gaan er iets leuks van maken. Trek makkelijke kleren aan.

Creativiteit

Bij de proefles Creatief is het niet belangrijk om goed te kunnen boetseren, tekenen of schilderen. Wat belangrijk is, is dat je enthousiast bent, creatief kunt denken, leuke ideeën hebt voor de opdracht die jij krijgt. Na de proefles neem je jouw eigen mooie werkstuk mee naar huis.

Koken & bakken

Ben jij creatief en enthousiast? Heb jij altijd al een keer willen weten hoe het is om in een bakkerij of keuken te werken? Volg dan deze proefles en voel je een topchef voor één dag!

Groen

Groen moet je doen. Hou je van buiten zijn, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en ben je bereid om voor mensen, dieren en planten te zorgen? Kom dan naar de proefles Groen. We gaan verschillende kleine opdrachtjes doen die met de verzorging van mens, dier en plant te maken hebben.

Haarverzorging & make-up

Vind je het fijn om voor mensen te zorgen of om mensen mooi te maken? Dan is deze proefles iets voor jou. Je gaat in deze les kennis maken met beroepen in de uiterlijke verzorging zoals kapper of schoonheidsspecialiste. Je mag hierbij zelf een kleine behandeling gaan doen, bijvoorbeeld krullen, stylen, vlechten of nagels lakken.

Techniek

Ben je nieuwsgierig, vind je het leuk om iets met je handen te maken, te ontwerpen, uit te proberen en uit te zoeken? Kun je logisch redeneren, heb je ruimtelijk inzicht en lijkt het je leuk om te werken met allerlei gereedschappen en (geautomatiseerde) machines, dan zou Techniek iets voor jou kunnen zijn.

Succes met het maken van een keuze uit al deze leuke proeflessen!

Tot ziens!

 

Aanmelden

Stap 1 van 2
De volgende gegevens verzamelen wij alleen voor het registreren van je aanwezigheid en voor gebruik bij noodgevallen. Deze gegevens zullen we niet gebruiken voor commerciële doeleinden.

 

Je kunt je aanmelden tot zondag 2 febr. om 24.00 uur

Datum

10 februari 2020

Tijd

14:00 - 16:30
Categorie